Počet záznamů: 1  

Hygiena potravin

  1. Autor Matyáš, Zdeněk, 1923-2002 (Autor)
    NázevHygiena potravin. I, Maso a masné výrobky / Zdeněk Matyáš ... [et al.]
    Část názvuMaso a masné výrobky
    Vydání1. vyd.
    Nakl.údajePraha : SZN, 1965
    Fyz.popis629 s., [16] s. barev. obr. příl. : il.
    EdiceŽivočišná výroba
    Předmět.heslapotraviny - hygiena - učebnice vysokoškolské
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    Počet ex.1, z toho volných 1
    VlastníkKladno SVK
    Druh dok.Odborná literatura, mapy
    SignaturaLokaceDislokaceInfo
    J 9961Půjčovna literaturydepozitář

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.