Počet záznamů: 1  

Jakost a certifikace potravin

  1. Autor Červenka, Jaroslav, 1927- (Autor)
    NázevJakost a certifikace potravin / Jaroslav Červenka
    Další korp. Česká zemědělská univerzita v Praze. Provozně ekonomická fakulta
    VydáníVyd. 2. přeprac.
    Nakl.údajePraha : Credit, 2001
    Fyz.popis186 s.
    ISBN80-213-0762-5 : 59.00 Kč
    PoznámkyNáklad 250 výtisků. Vydavatel: Česká zemědělská univerzita, Provozně ekonomická fakulta
    Určeno proUrčeno pro posluchače PaE, EAD
    Předmět.hesla potraviny - kvalita - kontrola
    Forma, žánr učebnice vysokých škol
    MDT641/642 * 614.31 * (075.8)
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    Počet ex.1, z toho volných 1
    VlastníkKladno SVK
    Druh dok.Odborná literatura, mapy
    Zobrazit informace o knize na stránce www.obalkyknih.cz
    SignaturaLokaceDislokaceInfo
    J 190877Půjčovna literaturydepozitář
    Jakost a certifikace potravin

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.