Počet záznamů: 1  

Hygiena a zdravotní nezávadnost potravin

  1. Autor Sovjak, Richard (Autor)
    NázevHygiena a zdravotní nezávadnost potravin / Richard Sovjak, Hana Reisnerová
    Další autor Reisnerová, Hana, 1947- (Autor)
    VydáníVyd. 1.
    Nakl.údajePraha : Česká zemědělská univerzita, 2001
    Fyz.popis192 s.
    ISBN80-213-0716-1 : 60.00 Kč
    PoznámkyNáklad 200 výtisků
    Předmět.hesla hygiena potravin * potraviny - zdravotní nezávadnost
    Forma, žánr učebnice vysokých škol
    MDT614.31 * 641/642 * (075.8)
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    Počet ex.1, z toho volných 1
    VlastníkKladno SVK
    Druh dok.Odborná literatura, mapy
    SignaturaLokaceDislokaceInfo
    J 191024Půjčovna literaturydepozitář

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.