Počet záznamů: 1  

Technologie přípravy pokrmů

  1. Autor Sedláčková, Hana, 1925-2020 (Autor)
    NázevTechnologie přípravy pokrmů. 4. / Hana Sedláčková, Ladislav Nodl, Jaroslav Řešátko
    Další autor Nodl, Ladislav, 1929-2008 (Autor)
    Řešátko, Jaroslav (Autor)
    Vydání1. vyd.
    Nakl.údajePraha : Fortuna, 2001
    Fyz.popis93 s., [16] s. barev. obr. příl.
    ISBN80-7168-788-X : 99.00 Kč
    Určeno proUčebnice pro střední odborná učiliště, učební obory kuchař-kuchařka, kuchař-číšník, číšník-servírka, a pro hotelové školy
    Předmět.hesla jídla - příprava - technologie
    Forma, žánr učebnice středních škol
    MDT641.55 * (075.3)
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    Počet ex.1, z toho volných 1
    VlastníkKladno SVK
    Druh dok.Odborná literatura, mapy
    Zobrazit informace o knize na stránce www.obalkyknih.cz
    SignaturaLokaceDislokaceInfo
    J 176902/IV/RPůjčovna literaturydepozitář

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.