Počet záznamů: 1
Technologie přípravy pokrmů
Autor Sedláčková, Hana, 1925-2020 (Autor) Název Technologie přípravy pokrmů. 4. / Hana Sedláčková, Ladislav Nodl, Jaroslav Řešátko Další autor Nodl, Ladislav, 1929-2008 (Autor) Řešátko, Jaroslav (Autor) Vydání 1. vyd. Nakl.údaje Praha : Fortuna, 2001 Fyz.popis 93 s., [16] s. barev. obr. příl. ISBN 80-7168-788-X : 99.00 Kč Určeno pro Učebnice pro střední odborná učiliště, učební obory kuchař-kuchařka, kuchař-číšník, číšník-servírka, a pro hotelové školy Předmět.hesla jídla - příprava - technologie Forma, žánr učebnice středních škol MDT 641.55 * (075.3) Země vyd. Česko Jazyk dok. čeština Počet ex. 1, z toho volných 1 Vlastník Kladno SVK Druh dok. Odborná literatura, mapy Signatura Lokace Dislokace Info J 176902/IV/R Půjčovna literatury depozitář
Počet záznamů: 1