Počet záznamů: 1  

Systém kritických bodů v gastronomii (HACCP)

  1. NázevSystém kritických bodů v gastronomii (HACCP) : příručka pro pracovníky účelového stravování, restaurací a hotelů / kolektiv autorů
    Další autor Voldřich, Michal, 1962-2013 (Autor)
    VydáníVyd. 1.
    Nakl.údajePraha : České a slovenské odborné nakladatelství, 2002
    Fyz.popis102 s. : il. + 1 CD-ROM
    ISBN80-902553-7-X 294.00 Kč
    EdiceFood Service
    Edice/záhl. Food Service
    Předmět.hesla kontrola potravin * potravinářská mikrobiologie * konzervování potravin
    Forma, žánr metodické příručky
    MDT579.67 * 641.4 * 664.8/.9 * (072)
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    URLDigitalizovaný dokument
    Počet ex.1, z toho volných 1
    VlastníkKladno SVK
    Druh dok.Odborná literatura, mapy
    SignaturaLokaceDislokaceInfo
    J 197118Půjčovna literaturydepozitář

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.