Počet záznamů: 1
Systém kritických bodů v gastronomii (HACCP)
Název Systém kritických bodů v gastronomii (HACCP) : příručka pro pracovníky účelového stravování, restaurací a hotelů / kolektiv autorů Další autor Voldřich, Michal, 1962-2013 (Autor) Vydání Vyd. 1. Nakl.údaje Praha : České a slovenské odborné nakladatelství, 2002 Fyz.popis 102 s. : il. + 1 CD-ROM ISBN 80-902553-7-X 294.00 Kč Edice Food Service Edice/záhl. Food Service Předmět.hesla kontrola potravin * potravinářská mikrobiologie * konzervování potravin Forma, žánr metodické příručky MDT 579.67 * 641.4 * 664.8/.9 * (072) Země vyd. Česko Jazyk dok. čeština URL Digitalizovaný dokument Počet ex. 1, z toho volných 1 Vlastník Kladno SVK Druh dok. Odborná literatura, mapy Signatura Lokace Dislokace Info J 197118 Půjčovna literatury depozitář
Počet záznamů: 1