Počet záznamů: 1
Kuchyně Indie a jihovýchodní Asie
Autor Baljekar, Mridula (Autor) Název Kuchyně Indie a jihovýchodní Asie / Mridula Baljekar Vydání České vyd. 1. Nakl.údaje Praha : Svojtka & Co., 2006 Fyz.popis 256 s. : barev. il. ISBN 80-7352-415-5 : 299.00 Kč Edice Ilustrovaná encyklopedie Edice/záhl. Ilustrovaná encyklopedie (Svojtka) Poznámky Přeloženo z angličtiny. Slovníček. Překlad K.H. Doutná. Podnázev na obálce: praktická kuchařka krok za krokem Obsahuje rejstřík Název originálu Cook's encyclopedia of curries Předmět.hesla indická jídla - příprava * asijská jídla - příprava Forma, žánr kuchařské recepty Konspekt 641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla MDT 641.568(540) * 641.568(5) * (083.12) Země vyd. Česko Jazyk dok. čeština Počet ex. 3, z toho volných 1 Vlastník Kladno SVK Druh dok. Odborná literatura, mapy Signatura Lokace Dislokace Info J 242031 Půjčovna literatury depozitář
Počet záznamů: 1