Počet záznamů: 1
Senzorická analýza potravin
Autor Ingr, Ivo, 1936-2016 (Autor) Název Senzorická analýza potravin / Ivo Ingr, Jan Pokorný, Helena Valentová Další autor Pokorný, Jan, 1928-2011 (Autor) Valentová, Helena (Autor) Vydání Vyd. 2., nezměn. Nakl.údaje V Brně : Mendelova zemědělská a lesnická univerzita, 2007 Fyz.popis 101 s. : il. ; 30 cm ISBN 978-80-7375-032-9 (brož.) : 147.00 Kč Poznámky 180 výt. Obsahuje bibliografii Předmět.hesla analýza potravin * senzorická analýza Forma, žánr učebnice vysokých škol Konspekt 543 - Analytická chemie * 37.016 - Učební osnovy. Vyučovací předměty. Učebnice MDT 620.2 * 543.6:663/664 * 614.31 * 543.92 * (075.8) Země vyd. Česko Jazyk dok. čeština URL Digitalizovaný dokument Počet ex. 1, z toho volných 1 Vlastník Kladno SVK Druh dok. Odborná literatura, mapy Signatura Lokace Dislokace Info J 250343 Půjčovna literatury depozitář
Počet záznamů: 1