Počet záznamů: 1  

Senzorická analýza potravin

  1. Autor Ingr, Ivo, 1936-2016 (Autor)
    NázevSenzorická analýza potravin / Ivo Ingr, Jan Pokorný, Helena Valentová
    Další autor Pokorný, Jan, 1928-2011 (Autor)
    Valentová, Helena (Autor)
    VydáníVyd. 2., nezměn.
    Nakl.údajeV Brně : Mendelova zemědělská a lesnická univerzita, 2007
    Fyz.popis101 s. : il. ; 30 cm
    ISBN978-80-7375-032-9 (brož.) : 147.00 Kč
    Poznámky180 výt.
    Obsahuje bibliografii
    Předmět.hesla analýza potravin * senzorická analýza
    Forma, žánr učebnice vysokých škol
    Konspekt543 - Analytická chemie * 37.016 - Učební osnovy. Vyučovací předměty. Učebnice
    MDT620.2 * 543.6:663/664 * 614.31 * 543.92 * (075.8)
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    URLDigitalizovaný dokument
    Počet ex.1, z toho volných 1
    VlastníkKladno SVK
    Druh dok.Odborná literatura, mapy
    Zobrazit informace o knize na stránce www.obalkyknih.cz
    SignaturaLokaceDislokaceInfo
    J 250343Půjčovna literaturydepozitář
    Senzorická analýza potravin
    Senzorická analýza potravin

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.