Počet záznamů: 1
Podklady pro zavedení HACCP do oboru zpracování surovin a potravin živočišného původu
Název Podklady pro zavedení HACCP do oboru zpracování surovin a potravin živočišného původu : ryby, měkkýši, korýši, zvěřina, drůbež, vejce, med, lahůdky / Zdeněk Matyáš ... [et al.] Další autor Matyáš, Zdeněk, 1923-2002 (Autor) Vydání Vyd. 1. Nakl.údaje Brno : Veterinární a farmaceutická univerzita, Fakulta veterinární hygieny a ekologie, 2002 Fyz.popis 141 s. ; 30 cm ISBN 80-7305-428-0 (brož.) : 180.00 Kč Poznámky 250 výt. Obsahuje bibliografie Předmět.hesla živočišné produkty - hygienické aspekty * zpracování zemědělských produktů * potraviny živočišného původu - Česko Forma, žánr právní předpisy * učebnice vysokých škol Konspekt 613 - Hygiena. Lidské zdraví MDT 613.28 * 637 * 613 * 631.56 * (437.3) * (094.5) * (075.8) Země vyd. Česko Jazyk dok. čeština Počet ex. 1, z toho volných 1 Vlastník Kladno SVK Druh dok. Odborná literatura, mapy Signatura Lokace Dislokace Info J 258898 Půjčovna literatury depozitář
Počet záznamů: 1