Počet záznamů: 1  

Produkce a dietetické účinky objemných krmiv

  1. Autor Hakl, Josef, 1978- (Autor)
    NázevProdukce a dietetické účinky objemných krmiv / Josef Hakl, Pavel Fuksa
    Další autor Fuksa, Pavel, 1973- (Autor)
    Další korp. Česká zemědělská univerzita v Praze. Katedra pícninářství a trávníkářství
    VydáníVyd. 1.
    Nakl.údajeV Praze : Česká zemědělská univerzita, 2011
    Fyz.popis134 s. : il. ; 21 cm
    ISBN978-80-213-2216-5 (brož.) : 145.00 Kč
    PoznámkyNad názvem: Česká zemědělská univerzita v Praze, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů, katedra pícninářství a trávníkářství. 100 výt.
    Obsahuje bibliografie
    Určeno pro studenty FAPPZ ČZU v Praze
    Předmět.hesla pícniny * objemová krmiva * kvalita krmiv
    Forma, žánr učebnice vysokých škol
    Konspekt633 - Rostlinná výroba * 37.016 - Učební osnovy. Vyučovací předměty. Učebnice
    MDT633.2 * 633.2/.3 * 636.085.53 * 636.085-021.465 * (075.8)
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    Počet ex.1, z toho volných 1
    VlastníkKladno SVK
    Druh dok.Odborná literatura, mapy
    Zobrazit informace o knize na stránce www.obalkyknih.cz
    SignaturaLokaceDislokaceInfo
    J 303845Půjčovna literaturymístní sklad

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.