Počet záznamů: 1
Molekulární gastronomie
Autor Koukolíček, Petr (Autor) Název Molekulární gastronomie : avantgarda na vašem stole / Petr Koukolíček Další autor Baťha, Martin, 1980- (Jiná role) Býček, Pavel (Jiná role) Vydání První vydání Nakl.údaje Praha : Grada, 2015 Fyz.popis 232 stran : barevné ilustrace, portréty ; 22 cm ISBN 978-80-247-5635-6 Kč 890.00 Poznámky "Barmanskou část zpracoval Martin Baťha a za avantgardní gastronomii můžeme poděkovat Pavlu Byčkovi" ... Zadní strana obálky. 1000 výt. Obsahuje bibliografii Předmět.hesla molekulární gastronomie * příprava jídel Forma, žánr kuchařské recepty Konspekt 641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla MDT 641:663/664 Země vyd. Česko Jazyk dok. čeština Počet ex. 1, z toho volných 1 Vlastník Kladno SVK Druh dok. Odborná literatura, mapy Signatura Lokace Dislokace Info J 342192 Půjčovna literatury místní sklad
Počet záznamů: 1