Počet záznamů: 1  

Domácí uzení masa

  1. Autor Fleischman, Will (Autor)
    NázevDomácí uzení masa : na grilu i v udírně / Will Fleischman ; z anglického originálu Smoking meat ... přeložila Květa Palowská
    Unif.název Smoking meat. Česky
    Další autor Palowská, Květa (Překladatel)
    VydáníVydání první
    Nakl.údajePraha : Euromedia, 2017
    Fyz.popis191 stran : barevné ilustrace ; 24 cm
    ISBN978-80-7549-077-3 Kč 349.00
    EdiceEsence
    Edice/záhl. Esence
    PoznámkyObsahuje rejstřík. Terminologický slovník
    Předmět.hesla uzeniny * masné výrobky * masitá jídla
    Forma, žánr příručky * kuchařské recepty
    Konspekt641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla
    MDT637.523 * 637.5+664.91/.95 * 641.55:637.5 * (035) * (083.12)
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    Počet ex.1, z toho volných 1
    VlastníkKladno SVK
    Druh dok.Odborná literatura, mapy
    Zobrazit informace o knize na stránce www.obalkyknih.cz
    SignaturaLokaceDislokaceInfo
    J 359210Půjčovna literaturymístní sklad
    Domácí uzení masa

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.