Počet záznamů: 1  

Maso jako potravina

  1. Autor Kameník, Josef (Autor)
    NázevMaso jako potravina : produkce, složení a vlastnosti masa / Josef Kameník a kolektiv
    Další korp. Veterinární a farmaceutická univerzita Brno. Fakulta veterinární hygieny a ekologie
    VydáníVyd. 1.
    Nakl.údajeBrno : Veterinární a farmaceutická univerzita : Časopis Maso, 2014
    Fyz.popis327 s. : il. (převážně barev.) ; 24 cm
    ISBN978-80-7305-673-5 Kč 299.00
    Poznámky1000 výt.
    Obsahuje bibliografie a rejstřík
    Předmět.hesla maso * maso - parazitologie * potravinářská mikrobiologie * parazitologie * hygiena potravin
    Forma, žánr kolektivní monografie
    Konspekt637 - Živočišné produkty
    MDT637.5 * 579.67 * 576.8 * 614.31 * (048.8:082)
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    Počet ex.1, z toho volných 1
    VlastníkKladno SVK
    Druh dok.Odborná literatura, mapy
    Zobrazit informace o knize na stránce www.obalkyknih.cz
    SignaturaLokaceDislokaceInfo
    J 359443Půjčovna literaturymístní sklad
    Maso jako potravina

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.