Počet záznamů: 1  

Průvodce světem fermentace podle Farmhouse Culture

  1. Autor Lukas, Kathryn, 1963- (Autor)
    NázevPrůvodce světem fermentace podle Farmhouse Culture : domácí výroba pokrmů a nápojů s živými kulturami včetně 100 receptů od kimči po kombuchu / Kathryn Lukas a Shane Peterson ; fotografie Eric Wolfinger ; z anglického originálu The Farmhouse Culture guide to fermenting přeložila Martina Benešová
    Unif.název Farmhouse Culture guide to fermenting. Česky
    Část názvuDomácí výroba pokrmů a nápojů s živými kulturami včetně 100 receptů od kimči po kombuchu
    Fermentace
    Další autor Peterson, Shane, 1983- (Autor)
    Wolfinger, Eric (Fotograf)
    Benešová, Martina (Překladatel)
    Nakl.údajeOlomouc : ANAG, [2021]
    ©2021
    Fyz.popis371 stran : barevné ilustrace ; 23 cm
    ISBN978-80-7554-332-5 Kč 549.00
    PoznámkyObsahuje rejstřík
    Předmět.hesla fermentace * fermentované potraviny * jídla * nápoje * hygiena výživy
    Forma, žánr příručky * kuchařské recepty
    Konspekt641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla
    MDT66.098:577.15 * 663/664.098 * 641.55 * 641.87 * 613.2 * (035) * (083.12)
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    Počet ex.1, z toho volných 1
    VlastníkKladno SVK
    Druh dok.Odborná literatura, mapy
    Zobrazit informace o knize na stránce www.obalkyknih.cz
    SignaturaLokaceDislokaceInfo
    J 398542Půjčovna literaturymístní sklad
    Průvodce světem fermentace podle Farmhouse Culture

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.