Počet záznamů: 1  

Stanovení stravitelnosti a výživné hodnoty nigerových pokrutin

  1. Autor Koukl, Josef, 1886-1942 (Autor)
    NázevStanovení stravitelnosti a výživné hodnoty nigerových pokrutin = Etude sur la digestibilité et la valeur nutritive des tourteaux de niger / Josef Koukl a Boh. Cuřín
    Další autor Cuřín, Bohuslav (Autor)
    Nakl.údajePraha : Ministerstvo zemědělství republiky Československé, 1932 (v Řevnicích : Jan Šťastný)
    Fyz.popis29 s. ; il. 8°
    EdiceSborník výzkumných ústavů zemědělských Č.S.R. ; Sv. 91
    Z ústavu pro biotechnologii živočišnou Státních výzkumných ústavů pro výrobu živočišnou v Praze ; Čís. 2
    Edice/záhl.Sborník výzkumných ústavů zemědělských Č.S.R.
    Z ústavu pro biotechnologii živočišnou Státních výzkumných ústavů pro výrobu živočišnou v Praze
    PoznámkyDOKUMENT JE K DISPOZICI POUZE V ELEKTRONICKÉ PODOBĚ!
    Poznámka o jazykuNěm., franc. a angl. souhrn
    Předmět.hesla7 krmiva * 7 pokrutiny * 7 složení * 7 stravitelnost * 7 nutriční hodnota
    Klíč.slovaguizotie olejná * mastňák habešský
    Konspekt636 - Chov zvířat. Živočišná výroba
    MDT636
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština * francouzština
    URLDigitalizovaný dokument
    VlastníkKladno SVK
    Druh dok.Digitalizované dokumenty
    Zobrazit informace o knize na stránce www.obalkyknih.cz

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.