Počet záznamů: 1
Domácí konzervování ovoce a zeleniny
Autor Hostašová, Božena (Autor) Název Domácí konzervování ovoce a zeleniny / Božena Hostašová, Eduard Němec, Libuše Vlachová ; [předmluva Stanislav Hejda ; ilustrovala Alena Máchová ; fotografie Eva a Tomáš Dvořákovi] Další autor Němec, Eduard (Autor) Vlachová, Libuše (Autor) Máchová, Alena (Ilustrátor) Dvořák, Tomáš, 1952- (Fotograf) Dvořáková, Eva, 1954 prosinec 30.- (Fotograf) Vydání Vyd. 1. Nakl.údaje Praha : Avicenum, 1980 (Čes. Těšín : Tisk 3) Fyz.popis 273 s., [16] s. barev. obr. příl. : il. (převážně barev.) ; 8° ISBN Kčs 35,00 Poznámky Il. tit. list. Obálka a vazba: Daniela Havlíčková. 40000 výt.. Rejstřík technologických postupů. DOKUMENT JE K DISPOZICI POUZE V ELEKTRONICKÉ PODOBĚ! Předmět.hesla konzervování ovoce * konzervování zeleniny * 7 fruit preservation * 7 vegetables preservation Forma, žánr kuchařské recepty * příručky * 7 cookbooks Konspekt 664 - Potravinářský průmysl MDT 664.85 * 664.83/.84 * (083.12) Anotace První část obsahuje popis konzervačních postupů (sterilace, chemická a biologická úprava, sušení, chlazení) a základních operací při zavařovaní ovoce a zeleniny v domácnosti. Další část přináší předpisy na výrobu domácích kompotů, džemů, marmelád, klevel, ovocných rosolů, povidel, protlaků, ovocných sýrů, past, moštů, sirupů apod. z jednotlivých druhů ovoce a návody na konzervovaní zeleniny a hub. Země vyd. Česko Jazyk dok. čeština URL Digitalizovaný dokument Vlastník Kladno SVK Druh dok. Digitalizované dokumenty
Počet záznamů: 1