Počet záznamů: 1
100 a 1 jídel z mletého masa
Autor Kosek, Oldřich (Autor) Název 100 a 1 jídel z mletého masa / Oldřich Kosek Název v tiráži 100 + 1 jídel z mletého masa Sto a jedna jídel z mletého masa Sto a jedno jídlo z mletého masa Vydání 1. vyd. Nakl.údaje Praha : Merkur, 1980 Fyz.popis 151 s. ; 17 cm ISBN Kč 8,00 Poznámky 30000 výt.. DOKUMENT JE K DISPOZICI POUZE V ELEKTRONICKÉ PODOBĚ! Předmět.hesla mleté maso Forma, žánr kuchařské recepty MDT 641/642 Anotace Předpisy na přípravu pokrmů z mletého masa se vyznačují poměrně jednoduchou přípravou, možností rozmanitých chuťových variací a využitím levnějších druhů masa. Obsahuje receptury na karbanátky, bifteky, řízky, hamburgery, toasty, krokety, knedlíčky, klopsy, masové šišky, sekané pečeně, zapékané a dušené směsi, paštiky, pomazánky a náplně do zeleniny a těst. Země vyd. Česko Jazyk dok. čeština URL Digitalizovaný dokument Vlastník Kladno SVK Druh dok. Digitalizované dokumenty
Počet záznamů: 1