Počet záznamů: 1
Technologie masa
Název Technologie masa Další autor Lát, Jaromír, 1921- (Autor) (Autor úvodu atd.) Vydání Druhé, přepracované a doplněné vydání Nakl.údaje Praha : SNTL - Nakladatelství technické literatury, 1984 Fyz.popis 662 stran : černobílé ilustrace, schémata, grafy ; 21 cm Edice Redakce potravinářské literatury Edice/záhl. Redakce potravinářské literatury Poznámky Publikace zpracována pod vedením Jaromíra Láta, který je též autorem předmluvy. DOKUMENT JE K DISPOZICI POUZE V ELEKTRONICKÉ PODOBĚ! Obsahuje bibliografické odkazy a věcný rejstřík Předmět.hesla maso * potravinářská technologie * masný průmysl * zpracování masa * masné výrobky Forma, žánr příručky * kolektivní monografie Konspekt 637 - Živočišné produkty MDT 663/664 * 637.5 * 637.5+664.91/.95 * 637.5.03 * (035) * (048.8:082) Země vyd. Česko Jazyk dok. čeština URL Digitalizovaný dokument Vlastník Kladno SVK Druh dok. Digitalizované dokumenty
Počet záznamů: 1