Počet záznamů: 1
Výroba a úprava potravin
Autor Kubásek, Alois (Autor) Název Výroba a úprava potravin. Část druhá, Technologie pekařství. Díl I. / Alois Kubásek, Josef Spousta Část názvu Technologie pekařství Další autor Spousta, Josef, 1886-1969 (Autor) Vydání 1. vyd. Nakl.údaje Praha : Nákladem Československé společnosti chemické, 1932 Fyz.popis 338 s., [12] l. obr. příl. : il., grafy Edice Chemická technologie ; sv. 4, seš. 3 Edice/záhl. Chemická technologie ; 4 Poznámky Obsahuje rejstříky. Rozložená titulní strana. DOKUMENT JE K DISPOZICI POUZE V ELEKTRONICKÉ PODOBĚ! Předmět.hesla pekařství * potravinářská technologie * výroba potravin * chléb Forma, žánr učebnice Konspekt 664 - Potravinářský průmysl * 37.016 - Učební osnovy. Vyučovací předměty. Učebnice MDT 664.6 * 663/664 * 664.661/.664 * (075) Země vyd. Česko Jazyk dok. čeština URL Digitalizovaný dokument Vlastník Kladno SVK Druh dok. Digitalizované dokumenty
Počet záznamů: 1