Počet záznamů: 1  

Mrazírenská technologie

  1. Autor Hrubý, Jaroslav (Autor)
    NázevMrazírenská technologie : [učebnice] pro 3. roč. středních odb. učilišť. 2 / Jaroslav Hrubý
    Vydání1. vyd.
    Nakl.údajePraha : VÚPP-Středisko technických informací potravinářského průmyslu, 1991
    Fyz.popis331 s. : il.
    ISBN80-85120-12-7 (Brož.)
    PoznámkyPřehl. lit. - Pro vnitřní potřebu
    Předmět.heslapotraviny zmrazené - výroba a skladování - technologie mrazírenské - učebnice učilišť střed. odb.
    MDT664.8/.9 * 621.56/.59 * 372.8
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    URLDigitalizovaný dokument
    Počet ex.1, z toho volných 1
    VlastníkKladno SVK
    Druh dok.Odborná literatura, mapy
    Zobrazit informace o knize na stránce www.obalkyknih.cz
    SignaturaLokaceDislokaceInfo
    J 144280/IIPůjčovna literaturydepozitář
    Mrazírenská technologie

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.