Počet záznamů: 1
Mrazírenská technologie
Autor Hrubý, Jaroslav (Autor) Název Mrazírenská technologie : [učebnice] pro 3. roč. středních odb. učilišť. 2 / Jaroslav Hrubý Vydání 1. vyd. Nakl.údaje Praha : VÚPP-Středisko technických informací potravinářského průmyslu, 1991 Fyz.popis 331 s. : il. ISBN 80-85120-12-7 (Brož.) Poznámky Přehl. lit. - Pro vnitřní potřebu Předmět.hesla potraviny zmrazené - výroba a skladování - technologie mrazírenské - učebnice učilišť střed. odb. MDT 664.8/.9 * 621.56/.59 * 372.8 Země vyd. Česko Jazyk dok. čeština URL Digitalizovaný dokument Počet ex. 1, z toho volných 1 Vlastník Kladno SVK Druh dok. Odborná literatura, mapy Signatura Lokace Dislokace Info J 144280/II Půjčovna literatury depozitář
Počet záznamů: 1