Počet záznamů: 1
Recepty romské kuchyně, aneb, Jak jíst dobře a zdravě
Autor Horváthová, Flora (Autor) Název Recepty romské kuchyně, aneb, Jak jíst dobře a zdravě = Chaben andal romaňi kuchiňa, či, Sar te chas lačhes the sastes / Flora Horváthová, Jan Horváth, Zuzana Brázdová ; [do romského jazyka přeložil Jan Horváth] Souběžný název Chaben andal romaňi kuchiňa, či, Sar te chas lačhes the sastes Další autor Horváth-Döme, Janko, 1959-2020 (Autor) Brázdová, Zuzana, 1957- (Autor) Vydání Vyd. 1. Nakl.údaje Praha : Státní zdravotní ústav, 1998 Fyz.popis [18] s. ISBN 80-7071-092-6 25.00 Kč 80-901427-2-9 Poznámky Vydáno s nakladatelem V. Smrčkou, Brno Předmět.hesla jídla romská - předpisy kuchařské - vydání romsko-české MDT 641/642 Země vyd. Česko Jazyk dok. čeština * romština Počet ex. 1, z toho volných 1 Vlastník Kladno SVK Druh dok. Odborná literatura, mapy Signatura Lokace Dislokace Info J 176652/H Půjčovna literatury depozitář
Počet záznamů: 1