Počet záznamů: 1  

Senzorická analýza potravin I

  1. Autor Buňka, František, 1978- (Autor)
    NázevSenzorická analýza potravin I. / František Buňka, Jan Hrabě, Bohumír Vospěl
    Další autor Hrabě, Jan, 1943- (Autor)
    Vospěl, Bohumír (Autor)
    Další korp. Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Technologická fakulta
    VydáníVyd. 1.
    Nakl.údajeZlín : Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, 2008
    Fyz.popis145 s. : il. ; 30 cm
    ISBN978-80-7318-628-9 (brož.) : 167.00 Kč
    PoznámkyNad názvem: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologická. 100 výt.
    Obsahuje bibliografii
    Předmět.hesla analýza potravin * senzorická analýza
    Forma, žánr učebnice vysokých škol
    Konspekt543 - Analytická chemie * 37.016 - Učební osnovy. Vyučovací předměty. Učebnice
    MDT543.6:663/664 * 614.31 * 543.92 * (075.8)
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    Počet ex.1, z toho volných 1
    VlastníkKladno SVK
    Druh dok.Odborná literatura, mapy
    Zobrazit informace o knize na stránce www.obalkyknih.cz
    SignaturaLokaceDislokaceInfo
    J 263768Půjčovna literaturydepozitář
    Senzorická analýza potravin I
    Senzorická analýza potravin I

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.