Počet záznamů: 1  

Flambování a dochucování pokrmů

  1. Autor Srkala, Antonín (Autor)
    NázevFlambování a dochucování pokrmů / Antonín Srkala
    Vydání2. vyd.
    Nakl.údajePraha : Merkur, 1976
    Fyz.popis77 s.
    PoznámkyDOKUMENT JE K DISPOZICI POUZE V ELEKTRONICKÉ PODOBĚ!
    Klíč.slovakuchařské recepty * flambování
    MDT641.5
    AnotacePřináší rady jak upravit a dokončovat pokrmy u stolu hosta.. Určeno hlavně pro pracovníky v pohostinství.
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    URLDigitalizovaný dokument
    VlastníkKladno SVK
    Druh dok.Digitalizované dokumenty
    Zobrazit informace o knize na stránce www.obalkyknih.cz
    Flambování a dochucování pokrmů

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.