Počet záznamů: 1  

Tabulky výživných hodnot potravin

  1. Autor Krondl, Magdalena, 1924- (Autor)
    NázevTabulky výživných hodnot potravin / Krondlová-Škopková M., Šmrha O.
    Další autor Šmrha, Oldřich, 1922-2011 (Autor)
    Vydání3. vyd.
    Nakl.údajePraha : Státní zdravotnické nakladatelství, 1965.
    Fyz.popis575 s.
    PoznámkyRodné jméno autorky: Škopková, Magdalena. 4000 výt.. Přehl. lit.. Věcný rejstřík. S tb. v textu. Vazba: Vanda Suková. DOKUMENT JE K DISPOZICI POUZE V ELEKTRONICKÉ PODOBĚ!
    Předmět.hesla nutriční hodnota potravin * 7 nutritive value of foods
    Konspekt641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla
    MDT641.1 * 641
    AnotaceZahrnuje základní tabulky obsahu výživových hodnot ve 100 g jedlého podílu potraviny, tabulky obsahu výživných hodnot v 1 kg nebo 1 kusu potraviny, tabulky rozpisu běžných potravin po 1 g jedlého podílu a další doplňkové tabulky. Zpracovány jsou všechny důležité potraviny naší výroby nebo z dovozu. Úvodní kapitola podává podrobný návod a vysvětlení k použití tabulek v praxi.
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    URLDigitalizovaný dokument
    VlastníkKladno SVK
    Druh dok.Digitalizované dokumenty
    Zobrazit informace o knize na stránce www.obalkyknih.cz
    Tabulky výživných hodnot potravin

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.