Počet záznamů: 1
Technologie přípravy pokrmů pro II. ročník středních odborných učilišť
Autor Brhlík, Eduard (Autor) Název Technologie přípravy pokrmů pro II. ročník středních odborných učilišť : učební obor kuchař-číšník, zaměření kuchař a kuchař-číšník / Eduard Brhlík ; Juraj Romaňuk ; Ze slov. přel. Jaromír Beránek ; Il. Elena Klindová Další autor Beránek, Jaromír (Překladatel) Klindová, Elena (Ilustrátor) Romaňuk, Juraj (Autor) Vydání 2. vyd., (1. čes. vyd.) Nakl.údaje Praha : Merkur, 1984 (Brno : Tisk 39) Fyz.popis 244 s. : [3] barev. il. ; 21 cm Poznámky Kuchařské názvosloví a technologické výrazy. 12000 výt.. Vazba Václav Šimice. DOKUMENT JE K DISPOZICI POUZE V ELEKTRONICKÉ PODOBĚ! Název originálu Technológia pre 2. a 3. ročník stredných odborných učilíšť učebný odbor kuchár-čašník so zameraním kuchár, kuchár a čašník Předmět.hesla příprava jídel Forma, žánr učebnice středních škol Konspekt 641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla MDT 641.55 * (075.3) Země vyd. Česko Jazyk dok. čeština URL Digitalizovaný dokument Vlastník Kladno SVK Druh dok. Digitalizované dokumenty
Počet záznamů: 1