Počet záznamů: 1
Technologie přípravy pokrmů
Autor Sedláčková, Hana, 1925-2020 (Autor) Název Technologie přípravy pokrmů. I. / [zpracovali] Hana Sedláčková, Pavel Otoupal Další autor Otoupal, Pavel, 1935- (Autor) Vydání 1. vyd. Nakl.údaje Praha : Fortuna, 1998 Fyz.popis 85 s., [8] s. obr. příl. ISBN 80-7168-571-2 : 84.00 Kč Určeno pro Učebnice pro střední odborné školy a hotelové školy Předmět.hesla pokrmy - příprava - technologie - učebnice středoškolské MDT 641/642 Země vyd. Česko Jazyk dok. čeština Počet ex. 1, z toho volných 1 Vlastník Kladno SVK Druh dok. Odborná literatura, mapy Signatura Lokace Dislokace Info J 176902/I Půjčovna literatury depozitář
Počet záznamů: 1