Počet záznamů: 1  

Český kapr v teplé a studené kuchyni

  1. Autor Vrabec, Vilém, 1901-1983 (Autor)
    NázevČeský kapr v teplé a studené kuchyni : speciality mistra Vrabce pro vánoční a silvestrovskou tabuli i pro každý den / Vilém Vrabec ; [fotografie Jiří Poláček ; kresby Pavla Olšáková]
    Nakl.údajeČestlice : P. Momčilová, 1999
    Fyz.popis62 s., [4] s. obr. příl. : il.
    ISBN80-85936-26-7 59.00 Kč
    EdiceSešity zdravé výživy ; sv. 24
    Edice/záhl. Sešity zdravé výživy
    Předmět.heslakapr - pokrmy - předpisy kuchařské
    MDT639.2/.3 * 641/642
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    URLDigitalizovaný dokument
    Počet ex.1, z toho volných 1
    VlastníkKladno SVK
    Druh dok.Odborná literatura, mapy
    Zobrazit informace o knize na stránce www.obalkyknih.cz
    SignaturaLokaceDislokaceInfo
    J 181879 aPůjčovna literaturydepozitář
    Český kapr v teplé a studené kuchyni

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.