Počet záznamů: 1  

Metody senzorické analýzy potravin a stanovení senzorické jakosti

  1. Autor Pokorný, Jan, 1928-2011 (Autor)
    NázevMetody senzorické analýzy potravin a stanovení senzorické jakosti / Jan Pokorný
    VydáníVyd. 2., dopl.
    Nakl.údajePraha : ÚZPI, 1997
    Fyz.popis195 s.
    ISBN80-85120-60-7 : .00
    Předmět.heslapotraviny - analýza senzorická - aplikace praktická - příručky
    MDT663 * 543.9
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    Počet ex.1, z toho volných 1
    VlastníkKladno SVK
    Druh dok.Odborná literatura, mapy
    SignaturaLokaceDislokaceInfo
    J 168923Půjčovna literaturydepozitář

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.