Počet záznamů: 1
Jídlo
Název Jídlo : dějiny chuti / editor Paul Freedman ; [z anglického originálu ... přeložili Radka Kolebáčová a Petr Roubal] Další autor Freedman, Paul H., 1949- (Editor) Kolebáčová, Radka, 1981- (Překladatel) Roubal, Petr, 1975- (Překladatel) Vydání 1. české vyd. Nakl.údaje Praha : Mladá fronta, 2008 Fyz.popis 368 s. : il. (některé barev.), faksim. ; 27 cm ISBN 978-80-204-1847-0 (váz.) : 999.00 Kč Poznámky Obsahuje bibliografii a rejstřík Název originálu Food: the history of taste Předmět.hesla kuchařství - dějiny * kuchařství * gastronomie - dějiny * gastronomie Forma, žánr monografie Konspekt 641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla MDT 641/642 * (048.8) Země vyd. Česko Jazyk dok. čeština Počet ex. 1, z toho volných 1 Vlastník Kladno SVK Druh dok. Odborná literatura, mapy Signatura Lokace Dislokace Info J 262621 Půjčovna literatury depozitář
Počet záznamů: 1