Počet záznamů: 1
Jakost a certifikace potravin
Autor Červenka, Jaroslav, 1927- (Autor) Název Jakost a certifikace potravin / Jaroslav Červenka Další korp. Česká zemědělská univerzita v Praze. Provozně ekonomická fakulta Vydání Vyd. 2. přeprac. Nakl.údaje Praha : Credit, 2001 Fyz.popis 186 s. ISBN 80-213-0762-5 : 59.00 Kč Poznámky Náklad 250 výtisků. Vydavatel: Česká zemědělská univerzita, Provozně ekonomická fakulta Určeno pro Určeno pro posluchače PaE, EAD Předmět.hesla potraviny - kvalita - kontrola Forma, žánr učebnice vysokých škol MDT 641/642 * 614.31 * (075.8) Země vyd. Česko Jazyk dok. čeština Počet ex. 1, z toho volných 1 Vlastník Kladno SVK Druh dok. Odborná literatura, mapy Signatura Lokace Dislokace Info J 190877 Půjčovna literatury depozitář
Počet záznamů: 1