Počet záznamů: 1
Systém kritických bodů (HACCP) v obchodě
Autor Voldřich, Michal, 1962-2013 (Autor) Název Systém kritických bodů (HACCP) v obchodě : příručka pro pracovníky potravinářských prodejen / Michal Voldřich, Marie Jechová, Marcela Kaudelová Další autor Jechová, Marie, 1946- (Autor) Kaudelová, Marcela (Autor) Vydání Vyd. 1. Nakl.údaje Praha : České a slovenské odborné nakladatelství : Svaz obchodu a cestovního ruchu ČR, 2004 Fyz.popis 73 s. : barev. il. ; 30 cm + 1 brožura (11 l.) ISBN 80-903401-2-1 (brož.) : 300.00 Kč Edice Moderní obchod Edice/záhl. Moderní obchod Poznámky Terminologický slovník Předmět.hesla potraviny * prodej * hygiena potravin * kontrola potravin Forma, žánr příručky Konspekt 614 - Veřejné zdraví a hygiena MDT 641/642 * 658.8 * 663/664 * 338.439.65 * 614.31 * (035) Země vyd. Česko Jazyk dok. čeština URL Digitalizovaný dokument Počet ex. 1, z toho volných 1 Vlastník Kladno SVK Druh dok. Odborná literatura, mapy Signatura Lokace Dislokace Info J 240154 Půjčovna literatury depozitář
Počet záznamů: 1