Počet záznamů: 1
Možnosti snížení obsahu oxidu siřičitého v technologii révových vín
Autor Baroň, Mojmír (Autor) Název Možnosti snížení obsahu oxidu siřičitého v technologii révových vín = Possibilities of sulfur dioxide ruduction [i.e. reduction] in wine technology : původní vědecká práce / Mojmír Baroň Souběžný název Possibilities of sulfur dioxide reduction in wine technology Vydání Vyd. 1. Nakl.údaje Brno : Mendelova univerzita v Brně, 2013 Fyz.popis 50 s. : il. (některé barev.) ; 25 cm ISBN 978-80-7375-924-7 180.00 Kč Edice Folia Universitatis Agriculturae et Silviculturae Mendelianae Brunensis, ISSN 1803-2109 ; roč. 6 (2013), č. 8 Edice/záhl. Folia Universitatis Agriculturae et Silviculturae Mendelianae Brunensis Poznámky 60 výt. Obsahuje bibliografii Poznámka o jazyku České a anglické resumé Předmět.hesla víno * výroba vína * oxid siřičitý Forma, žánr studie Konspekt 663 - Průmysl nápojů. Kvasný průmysl. Průmysl pochutin MDT 663.25 * 663.2 * 543.272.51 * (048.8) Země vyd. Česko Jazyk dok. čeština Počet ex. 1, z toho volných 1 Vlastník Kladno SVK Druh dok. Odborná literatura, mapy Signatura Lokace Dislokace Info J 326090 Půjčovna literatury místní sklad
Počet záznamů: 1