Počet záznamů: 1
Nejlepší zabijačkové speciality
Autor Hlinovský, Alexander, 1968- (Autor) (Fotograf) Název Nejlepší zabijačkové speciality / Alexander Hlinovský ; [překlad Stanislava Moravcová] Vydání 1. české vyd. Nakl.údaje Praha : Slovart, 2014 Fyz.popis 95 s. : barev. il. ; 26 cm ISBN 978-80-7391-912-2 249.00 Kč Poznámky Přeloženo ze slovenštiny. Obsahuje rejstřík Název originálu Najlepšie zabíjačkové špeciality Předmět.hesla konzervování potravin * domácí zabijačka * vepřové maso * uzeniny (kuchařství) * uzení * konzervování masa Forma, žánr kuchařské recepty Konspekt 641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla MDT 641.4 * 664.8/.9 * 637.513.11 * 637.5'64 * 641.55:637.523 * 637.5.034 * 664.8.035.3 * 637.5.033 * 664.91 * (083.12) Země vyd. Česko Jazyk dok. čeština Počet ex. 2, z toho volných 1 Vlastník Kladno SVK Druh dok. Odborná literatura, mapy Signatura Lokace Dislokace Info J 330353 Půjčovna literatury místní sklad
Počet záznamů: 1