Počet záznamů: 1  

Nejlepší zabijačkové speciality

  1. Autor Hlinovský, Alexander, 1968- (Autor) (Fotograf)
    NázevNejlepší zabijačkové speciality / Alexander Hlinovský ; [překlad Stanislava Moravcová]
    Vydání1. české vyd.
    Nakl.údajePraha : Slovart, 2014
    Fyz.popis95 s. : barev. il. ; 26 cm
    ISBN978-80-7391-912-2 249.00 Kč
    PoznámkyPřeloženo ze slovenštiny. Obsahuje rejstřík
    Název origináluNajlepšie zabíjačkové špeciality
    Předmět.hesla konzervování potravin * domácí zabijačka * vepřové maso * uzeniny (kuchařství) * uzení * konzervování masa
    Forma, žánr kuchařské recepty
    Konspekt641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla
    MDT641.4 * 664.8/.9 * 637.513.11 * 637.5'64 * 641.55:637.523 * 637.5.034 * 664.8.035.3 * 637.5.033 * 664.91 * (083.12)
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    Počet ex.2, z toho volných 1
    VlastníkKladno SVK
    Druh dok.Odborná literatura, mapy
    Zobrazit informace o knize na stránce www.obalkyknih.cz
    SignaturaLokaceDislokaceInfo
    J 330353Půjčovna literaturymístní sklad
    Nejlepší zabijačkové speciality

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.