Počet záznamů: 1  

Dechový kvintet G dur, op. 88, č. 3

  1. Autor Rejcha, Antonín, 1770-1836 (Skladatel)
    NázevDechový kvintet G dur, op. 88, č. 3 [zvukový záznam] / Antonín Rejcha. Dechový kvintet / Iša Krejčí. Tři kusy pro dechové kvinteto / Jacques Ibert
    Unif.název Kvintety, dechové nástroje, op. 88, č. 3, G dur
    Obálkový názevDechové kvinteto Academia
    Další autor Krejčí, Iša, 1904-1968. Kvintety, dechové nástroje
    Ibert, Jacques, 1890-1962. Pièces brèves
    Maršálek, Jiří (Instrumetalista, hráč na hudební nástroje)
    Adamus, Jan, 1951- (Instrumetalista, hráč na hudební nástroje)
    Mlejnek, Karel, 1930-1999 (Autor textu doprovodného materiálu)
    Další korp. Dechové kvinteto Academia
    Nakl.údaje[Praha] : Panton, p1979
    Fyz.popis1 zvuková deska : analog, stereo, 33 1/3 ot/min ; 30 cm
    Nakl.číslo8111 0081. Panton
    PoznámkyGramofonová deska. Sleeve-note Karel Mlejnek
    Dechové kvinteto Academia (Jiří Maršálek, flétna ; Jan Adamus, hoboj ; Petr Doněk, klarinet ; Miroslav Kubíček, lesní roh ; Josef Janda, fagot)
    Poznámka o jazykuDoprovodný text česky a anglicky
    ObsahujeDechový kvintet G dur, op. 88, č. 3 (Lento. Allegro assai ; Andante ; Minuetto. Allegro vivo ; Finale. Allegro vivace) / Antonín Rejcha -- Dechový kvintet (Allegro molto e feroce ; Largo mesto ; Presto prestissimo ; Allegretto moderato ; Allegro vivace) / Iša Krejčí. Tři kusy pro dechové kvinteto (Allegro ; Andante ; Assez lent) / Jacques Ibert
    RealizaceHudební režie Jaroslav Smolka ; zvukový mistr Tomáš Zikmund
    Předmět.hesla 18.-20. století
    vážná hudba - 18.-20. stol. * komorní hudba * dechové kvintety * dechové kvintety
    Forma, žánr gramofonové desky
    MDT782/785 * 785.7 * 788:785.75 * (086.72)
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.zxx
    Počet ex.1, z toho volných 1
    VlastníkKladno SVK
    Druh dok.Zvukové dokumenty
    SignaturaLokaceDislokaceInfo
    G 3688Půjčovna literaturydepozitář
Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.