Počet záznamů: 1  

Teoretické principy konzervace potravin I

  1. Autor Rop, Otakar, 1972-2013 (Autor)
    NázevTeoretické principy konzervace potravin I. Hlavní konzervárenské suroviny / Otakar Rop, Pavel Valášek, Ignác Hoza
    Část názvuHlavní konzervárenské suroviny
    Další autor Valášek, Pavel, 1958- (Autor)
    Hoza, Ignác, 1941- (Autor)
    Další korp. Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Technologická fakulta
    VydáníVyd. 1.
    Nakl.údajeZlín : Univerzita Tomáše Bati, 2005
    Fyz.popis130 s. ; 30 cm
    ISBN80-7318-339-0 (brož.) : 111.00 Kč
    EdiceUčební texty vysokých škol
    Edice/záhl. Učební texty vysokých škol (Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Technologická fakulta)
    Poznámky100 výt.. Nad názvem: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologická
    Obsahuje bibliografii
    Předmět.hesla konzervování potravin
    Forma, žánr učebnice vysokých škol
    Konspekt664 - Potravinářský průmysl * 37.016 - Učební osnovy. Vyučovací předměty. Učebnice
    MDT664.8/.9 * (075.8)
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    URLDigitalizovaný dokument
    Počet ex.1, z toho volných 1
    VlastníkKladno SVK
    Druh dok.Odborná literatura, mapy
    Zobrazit informace o knize na stránce www.obalkyknih.cz
    SignaturaLokaceDislokaceInfo
    J 234746Půjčovna literaturydepozitář
    Teoretické principy konzervace potravin I

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.