Počet záznamů: 1
Technologie přípravy pokrmů 2
Autor Sedláčková, Hana, 1925-2020 (Autor) Název Technologie přípravy pokrmů 2 : učebnice pro střední odborná učiliště, učební obory kuchař-kuchařka, kuchař-číšník, číšník-servírka a pro hotelové školy / Hana Sedláčková Vydání 2., upr. vyd. Nakl.údaje Praha : Fortuna, 2006 Fyz.popis 85 s., [16] s. barev. obr. příl. ; 30 cm ISBN 80-7168-952-1 (brož.) : 109.00 Kč Předmět.hesla jídla - příprava * technologie Forma, žánr kuchařské recepty * učebnice středních škol Konspekt 641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla * 37.016 - Učební osnovy. Vyučovací předměty. Učebnice MDT 641.55 * (075.3) * (083.12) Země vyd. Česko Jazyk dok. čeština Počet ex. 2, z toho volných 2 Vlastník Kladno SVK Druh dok. Odborná literatura, mapy Signatura Lokace Dislokace Info J 196613/II Půjčovna literatury depozitář J 196613/II a Půjčovna literatury depozitář
Počet záznamů: 1