Počet záznamů: 1
Metodika přípravy bezvirových materiálů bramboru v novošlechtění a udržovacím šlechtění s využitím biotechnologických a virologických postupů
Autor Horáčková, Vendulka, 1947- (Autor) Název Metodika přípravy bezvirových materiálů bramboru v novošlechtění a udržovacím šlechtění s využitím biotechnologických a virologických postupů / Vendulka Horáčková, Petr Dědič Obálkový název Metodika přípravy bezvirových materiálů bramboru Další autor Dědič, Petr (Autor) Vydání Vyd. 1. Nakl.údaje Havlíčkův Brod : Výzkumný ústav bramborářský, 2009 Fyz.popis 28 s. ; 21 cm ISBN 978-80-86940-22-9 (brož.) : 50.00 Kč Edice Praktické informace ; č. 27 Edice/záhl. Praktické informace (Výzkumný ústav bramborářský) Poznámky 50 výt. Obsahuje bibliografie Předmět.hesla brambory * šlechtění zemědělských plodin Forma, žánr metodické příručky Konspekt 633 - Rostlinná výroba MDT 635.21 * 633.491 * 631.52 * (072) Země vyd. Česko Jazyk dok. čeština URL Obsah Počet ex. 1, z toho volných 1 Vlastník Kladno SVK Druh dok. Odborná literatura, mapy Signatura Lokace Dislokace Info J 274279 Půjčovna literatury depozitář
Počet záznamů: 1