Počet záznamů: 1
Technologie přípravy pokrmů 4
Autor Sedláčková, Hana, 1925-2020 (Autor) Název Technologie přípravy pokrmů 4. : učebnice pro střední odborná učiliště, učební obory kuchař-kuchařka, kuchař-číšník, číšník-servírka a pro hotelové školy / Hana Sedláčková, Ladislav Nodl, Jaroslav Řešátko Další autor Nodl, Ladislav, 1929-2008 (Autor) Řešátko, Jaroslav (Autor) Vydání 2., upr. vyd. Nakl.údaje Praha : Fortuna, 2009 Fyz.popis 93 s., [16] s. barev. obr. příl. : il. ; 30 cm ISBN 978-80-7373-066-6 (brož.) : 127.00 Kč Předmět.hesla kuchařství * masitá jídla Forma, žánr kuchařské recepty * učebnice středních škol Konspekt 641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla * 37.016 - Učební osnovy. Vyučovací předměty. Učebnice MDT 641/642 * 641.55:637.5 * (083.12) * (075.3) Země vyd. Česko Jazyk dok. čeština URL Obsah Počet ex. 1, z toho volných 1 Vlastník Kladno SVK Druh dok. Odborná literatura, mapy Signatura Lokace Dislokace Info J 196613/IV Půjčovna literatury depozitář
Počet záznamů: 1