Počet záznamů: 1  

Možnosti snížení obsahu oxidu siřičitého v technologii révových vín

  1. Autor Baroň, Mojmír (Autor)
    NázevMožnosti snížení obsahu oxidu siřičitého v technologii révových vín = Possibilities of sulfur dioxide ruduction [i.e. reduction] in wine technology : původní vědecká práce / Mojmír Baroň
    Souběžný názevPossibilities of sulfur dioxide reduction in wine technology
    VydáníVyd. 1.
    Nakl.údajeBrno : Mendelova univerzita v Brně, 2013
    Fyz.popis50 s. : il. (některé barev.) ; 25 cm
    ISBN978-80-7375-924-7 180.00 Kč
    EdiceFolia Universitatis Agriculturae et Silviculturae Mendelianae Brunensis, ISSN 1803-2109 ; roč. 6 (2013), č. 8
    Edice/záhl. Folia Universitatis Agriculturae et Silviculturae Mendelianae Brunensis
    Poznámky60 výt.
    Obsahuje bibliografii
    Poznámka o jazykuČeské a anglické resumé
    Předmět.hesla víno * výroba vína * oxid siřičitý
    Forma, žánr studie
    Konspekt663 - Průmysl nápojů. Kvasný průmysl. Průmysl pochutin
    MDT663.25 * 663.2 * 543.272.51 * (048.8)
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    Počet ex.1, z toho volných 1
    VlastníkKladno SVK
    Druh dok.Odborná literatura, mapy
    Zobrazit informace o knize na stránce www.obalkyknih.cz
    SignaturaLokaceDislokaceInfo
    J 326090Půjčovna literaturymístní sklad
    Možnosti snížení obsahu oxidu siřičitého v technologii révových vín

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.