Počet záznamů: 1
Receptář přípravy pokrmů
Autor Formáčková, Marie, 1952- (Autor) Název Receptář přípravy pokrmů. Předkrmy, polévky, saláty / Marie Formáčková Část názvu Předkrmy, polévky, saláty Další autor Středa, Leoš, 1963-2022 (Autor úvodu atd.) Vydání 1. vyd. Nakl.údaje Praha : Euroinstitut.eu, 2015 Fyz.popis 51 s. : barev. il. ; 21 cm ISBN 978-80-87372-08-1 Kč 99.00 Poznámky Úvodní kapitolu napsal Leoš Středa Předmět.hesla jídla Forma, žánr kuchařské recepty * učebnice středních škol Konspekt 641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla * 37.016 - Učební osnovy. Vyučovací předměty. Učebnice MDT 641.55 * (083.12) * (075.3) Země vyd. Česko Jazyk dok. čeština Počet ex. 1, z toho volných 1 Vlastník Kladno SVK Druh dok. Odborná literatura, mapy Signatura Lokace Dislokace Info J 334416 Půjčovna literatury místní sklad
Počet záznamů: 1