Počet záznamů: 1  

Stanovení biologicky aktivních látek (S-alk(en)y-L-cysteinsulfoxidů) v česneku a cibuli

  1. NázevStanovení biologicky aktivních látek (S-alk(en)y-L-cysteinsulfoxidů) v česneku a cibuli [elektronický zdroj] : certifikovaná metodika / Jana Hajšlová ... [et al.]
    Další autor Hajšlová, Jana, 1952- (Autor)
    Další korp. Vysoká škola chemicko-technologická v Praze. Ústav chemie a analýzy potravin
    Nakl.údajePraha : Vysoká škola chemicko-technologická, 2014
    Fyz.popis1 CD-ROM
    ISBN978-80-7080-900-6 Kč 250.00
    PoznámkyNázev z titulní obrazovky
    Předmět.hesla cibule * česnek * analýza potravin * biologicky aktivní látky * kapalinová chromatografie * hmotnostní spektrometrie
    Forma, žánr certifikované metodiky * CD-ROM
    Konspekt577 - Biochemie. Molekulární biologie. Biofyzika
    MDT635.264 * 635.262 * 543.544.5 * 543.51 * (083.744) * (0.034.44)
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    Počet ex.1, z toho volných 0, prezenčně 1
    VlastníkKladno SVK
    Druh dok.Audiovizuální a elektronické zdroje
    SignaturaLokaceDislokaceInfo
    T 912Všeobecná studovnadepozitářpouze prezenčně

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.