Počet záznamů: 1  

Zpracování ovoce v malých provozovnách

  1. Autor Kott, Vladimír, 1910- (Autor)
    NázevZpracování ovoce v malých provozovnách / Vladimír Kott
    Vydání1. vyd.
    Nakl.údajePraha : Státní zemědělstké nakladatelství, 1981
    Fyz.popis213 s. : il., tab., fot.
    PoznámkyDOKUMENT JE K DISPOZICI POUZE V ELEKTRONICKÉ PODOBĚ!
    Obsahuje rejstřík a bibliografii
    Předmět.hesla7 ovoce * 7 zpracování * 7 konzervace * 7 chlazení * 7 mražení * 7 sušení * 7 kompoty * 7 marmelády * 7 mošt * ovocné šťávy * 7 víno ovocné * 7 výroba
    Konspekt664 - Potravinářský průmysl
    MDT664.85 (potravinářství) * 641
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    URLDigitalizovaný dokument
    VlastníkKladno SVK
    Druh dok.Digitalizované dokumenty
    Zobrazit informace o knize na stránce www.obalkyknih.cz
    Zpracování ovoce v malých provozovnách

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.