Počet záznamů: 1
Technologie přípravy pokrmů II
Autor Bulková, Věra (Autor) Název Technologie přípravy pokrmů II : Učební text pro střední zdravot. školy - obor dietních sester / Věra Bulková Další korp. Česko. Ministerstvo zdravotnictví Vydání 1. vyd. Nakl.údaje Brno : Institut pro další vzdělávání stř. zdravot. pracovníků, 1991 Fyz.popis 170 s. : tab. ; 29 cm ISBN 80-7013-088-1 56 Kčs Edice Učební texty pro střední zdravotnické školy Edice/záhl. Učební texty pro střední zdravotnické školy Poznámky Rozmn.. 250 výt.. DOKUMENT JE K DISPOZICI POUZE V ELEKTRONICKÉ PODOBĚ! Forma, žánr učebnice středních škol MDT 641/642 Země vyd. Česko Jazyk dok. čeština URL Digitalizovaný dokument Vlastník Kladno SVK Druh dok. Digitalizované dokumenty
Počet záznamů: 1