Počet záznamů: 1
Rok v české kuchyni
Autor Úlehlová-Tilschová, Marie, 1896-1978 (Autor) Název Rok v české kuchyni / M. Úlehlová-Tilschová Vydání 2. vydání Nakl.údaje Praha : Státní zdravotnické nakladatelství, 1959 Fyz.popis 338 stran : ilustrace ; 25 cm ISBN Kčs 25,50 Poznámky 68000 výtisků, část nákladu brožována (Kčs 18,50). Obsahuje rejstřík. DOKUMENT JE K DISPOZICI POUZE V ELEKTRONICKÉ PODOBĚ! Předmět.hesla jídla * česká jídla Forma, žánr kuchařské recepty Konspekt 641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla MDT 641.55 * 641.56(=162.3) * (083.12) Anotace S novými doplňky a účelnějším uspořádáním vychází 2. vydání obsáhlé knihy, v níž autorka seznamuje (především venkovské hospodyně) se základními požadavky na hygienu potravin, uvádí mnoho předpisů na dobré a zdravé pokrmy, na konzervování masa, vajec, zeleniny atd. Připojena je stať dr. Augustina Wolfa o otázkách hygieny společného stravování. Země vyd. Česko Jazyk dok. čeština URL Digitalizovaný dokument Vlastník Kladno SVK Druh dok. Digitalizované dokumenty
Počet záznamů: 1