Počet záznamů: 1
Umění koštérské
Autor Čebiš, František Rudolf, 1895-1961 (Autor) Název Umění koštérské : organoleptická analysa / Fr. R. Čebiš ; Obr. Arnošta Karáska Vydání 1. vyd. Nakl.údaje Praha : SNTL, 1957 Fyz.popis 116, [3] s. ; 8° Edice Řada potravinářské literatury Edice/záhl. Řada potravinářské literatury Poznámky Určeno zaměstnancům závodů vinařských, podniků pohostinských a vináren. 10300 výt.. Frontispice. Přehl. lit.. DOKUMENT JE K DISPOZICI POUZE V ELEKTRONICKÉ PODOBĚ! Předmět.hesla 7 degustace * 7 víno Klíč.slova analýza organoleptická Předmět.hesla Víno - ochutnávání Konspekt 614 - Veřejné zdraví a hygiena MDT 614.31-026.784 Anotace Autor, výborný znalec vína, zabývá se již přes 35 let koštérským uměním. Své zkušenosti a znalosti v tom ohledu podává nyní v knížce, v níž podrobně rozebírá zkoušky vína zrakem, čichem a chutí, upozorňuje na specifickévlastnosti jednotlivých druhů vín, na hodnotu ovlivněnou stářím, nádobou i zátkou. Popis koštérské techniky doplňuje příklady hodnocení vína v různých zemích a připojuje slovníčky, jež vysvětlují odborné a technické výrazy,používané při ochutnávání vín. Země vyd. Česko Jazyk dok. čeština URL Digitalizovaný dokument Vlastník Kladno SVK Druh dok. Digitalizované dokumenty
Počet záznamů: 1