Počet záznamů: 1
Potravinářská biochemie
Autor Šícho, Vladislav, 1923-1977 (Autor) Název Potravinářská biochemie / Vladislav Šícho, Zdeněk Vodrážka, Blanka Králová Další autor Vodrážka, Zdeněk, 1927-2015 (Autor) Králová, Blanka, 1936- (Autor) Vydání 2. dopl. a přeprac. vyd. Nakl.údaje Praha : SNTL - Nakladatelství technické literatury, 1981 (PG) Fyz.popis 360 s. : il. ; 8° Poznámky Vazba: Josef Kalousek. 3200 výt.. Spoluvyd. Alfa, Bratislava. DOKUMENT JE K DISPOZICI POUZE V ELEKTRONICKÉ PODOBĚ! Obsahuje bibliografii a rejstřík Určeno pro Učebnice pro vysoké školy chemickotechnologické Předmět.hesla potravinářská chemie * potravinářská biochemie * 7 potraviny Forma, žánr učebnice Konspekt 664 - Potravinářský průmysl MDT 664:577.1 * 577.1:664 Anotace Vychází z obecné biochemie a podrobně rozvádí ty ůseky, které mají zvláštní význam pro potravinářskou biochemii. Nově zpracovává zejména kapitoly o enzymech, nukleových kyselinách, molekulární genetice, principech látkovépřeměny, biologických oxidacích a o jednotlivých typech metabolismu. Země vyd. Česko Jazyk dok. čeština URL Digitalizovaný dokument Vlastník Kladno SVK Druh dok. Digitalizované dokumenty
Počet záznamů: 1