Počet záznamů: 1  

Hygienické minimum pro pracovníky v potravinářství

  1. Autor Novotný, Zdeněk (Autor)
    NázevHygienické minimum pro pracovníky v potravinářství / Zdeněk Novotný, Stanislav Wasserbauer
    Další autor Wasserbauer, Stanislav, 1958- (Autor)
    Nakl.údajeJihlava : Idea, 1994
    Fyz.popis27 s.
    Předmět.heslapotravinářství - zásady hygienické základní - příručky
    MDT614.3/.4:[641+663/664
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    Počet ex.2, z toho volných 1
    VlastníkKladno SVK
    Druh dok.Odborná literatura, mapy
    SignaturaLokaceDislokaceInfo
    J 154383Půjčovna literaturymístní skladnedost.
    J 154383 aPůjčovna literaturydepozitář

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.