Počet záznamů: 1
Hygiena a technologie mrazírenských a rybích výrobků
Autor Matyáš, Zdeněk, 1923-2002 (Autor) Název Hygiena a technologie mrazírenských a rybích výrobků : doplňující učební text pro posl. Vys. školy veter. v Brně / Zdeněk Matyáš Vydání 1. vyd. Nakl.údaje Praha : SPN, 1989 Fyz.popis 53 s. ISBN 80-85114-24-0 (Brož.) : 4 Kčs Poznámky Ofset Předmět.hesla výrobky rybí - hygiena a technologie - nemoci alimentární - učebnice vysokošk. MDT 616-022.3 * 613.281 * 637.8 Země vyd. Česko Jazyk dok. čeština URL Digitalizovaný dokument Počet ex. 1, z toho volných 1 Vlastník Kladno SVK Druh dok. Odborná literatura, mapy Signatura Lokace Dislokace Info J 57357 Půjčovna literatury depozitář
Počet záznamů: 1