Počet záznamů: 1  

Slovník odborné kuchařské terminologie

  1. Autor Hrabec, Martin (Autor)
    NázevSlovník odborné kuchařské terminologie : anglicko-český, česko-anglický : francouzsko-český, česko-francouzský : německo-český, česko-německý / Martin Hrabec, Karel Smetana
    Další autor Smetana, Karel (Autor)
    Vydání1. vyd.
    Nakl.údajePraha : České a slovenské odborné nakladatelství, 2000
    Fyz.popis127 s.
    ISBN80-902553-3-7 : 140.00 Kč
    EdiceFood Service
    Edice/záhl. Food Service
    Předmět.heslakuchařství - terminologie odborná - slovníky vícejazyčné * vaření - terminologie odborná - slovníky vícejazyčné
    MDT641/642 * 801.32
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština * angličtina * francouzština * němčina
    Počet ex.1, z toho volných 1
    VlastníkKladno SVK
    Druh dok.Odborná literatura, mapy
    Zobrazit informace o knize na stránce www.obalkyknih.cz
    SignaturaLokaceDislokaceInfo
    J 184957Půjčovna literaturydepozitář

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.