Počet záznamů: 1
Zavádění systému kritických bodů (HACCP)
Název Zavádění systému kritických bodů (HACCP) : základní informace, postup zavádění, příklady dokumentů / Michal Voldřich ... [et al.] Další autor Voldřich, Michal, 1962-2013 (Autor) Vydání Vyd. 1. Nakl.údaje Praha : Ústav zemědělských a potravinářských informací, 2000 Fyz.popis 96 s. ISBN 80-7271-004-4 : 50.00 Kč Předmět.hesla potraviny - hygiena potravin - kontrola - systémy HACCP - příručky MDT 614.3 Země vyd. Česko Jazyk dok. čeština Počet ex. 1, z toho volných 1 Vlastník Kladno SVK Druh dok. Odborná literatura, mapy Signatura Lokace Dislokace Info J 185429 Půjčovna literatury depozitář
Počet záznamů: 1