Výsledky vyhledávání

Nalezeno záznamů: 14  
Váš dotaz: Autor-kód záznamu = "^kl_us_auth p0001421^"
  1. Biopotraviny / Jaroslav Červenka, Kateřina Kovářová .  V Praze :  Česká zemědělská univerzita, Provozně ekonomická fakulta,  2005 .  111 s.   [1, z toho volných 1]
    kniha
  2. Potravinářské zbožíznalství / Jaroslav Červenka, Miroslav Samek .  Praha :  Česká zemědělská univerzita, Provozně ekonomická fakulta ve vydavatelství Credit,  2004 .  213 s.  
    Potravinářské zbožíznalství
  3. Výroba, jakost a obchod s mlékem v podmínkách EU / Jaroslav Červenka, Zdeněk Poděbradský, Jan Jarolímek .  V Praze :  Česká zemědělská univerzita, Informační a poradenské centrum PEF,  2004 .  69 s.  
    Výroba, jakost a obchod s mlékem v podmínkách EU
  4. Skladování a konzervace zemědělských produktů / Jaroslav Červenka, Miroslav Samek .  Praha :  Česká zemědělská univerzita, Provozně ekonomická fakulta, Katedra obchodu a financí,  2003 .  147 s.  
    Skladování a konzervace zemědělských produktů
  5. Hodnocení jakosti zemědělských produktů / Jaroslav Červenka .  Praha :  Credit,  2002 .  253 s.   [1, z toho volných 1]
    kniha
  6. Jakost a certifikace potravin / Jaroslav Červenka .  Praha :  Credit,  2001 .  186 s.   [1, z toho volných 1]
    Jakost a certifikace potravin
  7. Jakost a zpeněžování zemědělských komodit / Jaroslav Červenka .  Praha :  Česká zemědělská univerzita,  2000 .  243 s.   [1, z toho volných 1]
    Jakost a zpeněžování zemědělských komodit
  8. Jakost a certifikace potravin / Jaroslav Červenka .  Praha :  Credit,  1999 .  163 s.   [1, z toho volných 1]
    kniha
  9. Potravinářské zbožíznalství / Jaroslav Červenka, Miroslav Samek .  Praha :  Credit,  1999 .  133 s.   [1, z toho volných 1]
    Potravinářské zbožíznalství
  10. Skladování a konzervace zemědělských produktů / Jaroslav Červenka, Miroslav Samek .  Praha :  Česká zemědělská univerzita,  1998 .  105 s.   [1, z toho volných 1]
    kniha

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.